Byggservice

Byggservice

Service med kort varsel​

Med flexibilitet och effektivitet tar vi oss an mindre och ofta brådskande projekt inom ombyggnad och nybyggnad.

Begär offert

Fyll i kontaktformuläret nedan. Vi hör av oss inomkort!

Kontaktuppgifter
Ladda upp fil eller foto

Mångsidiga och serviceglada hantverkare

Vår byggservicenhet utför alla slags reparationer och underhållsarbeten åt både privata och offentliga beställare.

Våra medarbetare är inte bara kompetenta och passionerade hantverkare, de är också sociala proffs som är vana att hantera svåra situationer på ett sätt som får våra kunder att känna sig trygga i processen. 

Vi anpassar oss efter dina unika förutsättningar och behov och ser till att skapa en kostnadseffektiv produkt med lång hållbarhet. Du ska inte bara känna dig trygg med våra medarbetare och processen utan även din ekonomi.

Snabba insatser och löpande underhåll

Vårt byggserviceteam genomför även mindre entreprenader där de styrs från våra välutrustade och moderna servicebilar. Vanligtvis får vi projekt som ska lösas snabbt, som vid till exempel vattenskador, men vi hjälper också till med löpande och mer planerat underhåll. Våra hantverkare klarar i stort sett allt inom renovering, mindre entreprenader och underhåll och du kan alltid känna dig trygg med kvalitén.

Ramavtal vid återkommande behov

Vi erbjuder ramavtal för kunder med löpande och återkommande behov. På sätt får du i stort sätt en egen liten byggavdelning med oerhört skickliga och lyhörda hantverkare som tar varje uppdrag på största allvar. De är också redo att rycka ut vid akuta ärenden.

Har du frågor?

Begär offert

Fyll i kontaktformuläret nedan. Vi hör av oss inomkort!

Kontaktuppgifter
Ladda upp fil eller foto